Followers

Wednesday, January 13, 2010

Pic bisul Iman

Lagi gambar Iman yang panas dan terbaru..Baru je amik tadi. Rambut dia memang da panjang. Ingatkan nak simpan panjang, tapi tak dapek la nampaknya. Iman ni walaupun dia bisul, demam tapi aktif jugak. Mulut dia membebel2 (hehehe) pastu asik nak bergerak je. Kalau tiarapkan, habis satu rumah dia explore. Gambar bawah ni dia sibuk nak mamam cover lens camera papa dia. Waktu ni Papa nak snap gambar dia lepas baru sampai rumah. Macam-macam Iman ni. Mummy macam biasa, terus melepek..sian gak.Penat. Bawa sorang lagi yang dalam perut tu.

Tengoklah lagi gambar Iman yang baru diambil pukul 8.30pm tadi,,,,


11 comments:

HudaBanny said...

alalalala....siannye anak sedara mak ngah ni...rindu la mak ngah kat dia.....gigi dah banyak dah ekk

SEBAIK-BAIK CAHAYA said...

ada pic tu gg 2btg je..mcm popeye..hehe.jgn bagi gigit mcm2 bang..nanti gigi kedepan macam....lu pikir la sendiri.huhu..

nurul najihah said...

macam siapa bawar?

M.A.B.A said...

haha...jgn gigi bawah pulak y ke depan... tu dah nak terikut chef wan dah...klo kenan chef wan,salah ko bang..hahaha

Mohd.Noor Azam bin Ateh. said...

Abang faham siapa yang ke depan tu. Hehehehe. Tapi kalau iku Chef Wan tu abang risau gak. Kalau berjaya macam Chef Wan xpe.

HudaBanny said...

sape ni???

SEBAIK-BAIK CAHAYA said...

biar gigi ke depan asalkan berjaya dunia akhirat.perghh ayat...

kak ngah lambat tangkap..pakai celeron ni..huhu.

Mohd.Noor Azam bin Ateh. said...

CNN kadang-kadang dia punya pencawang ada sangkut daun..sebab tu lambat dapat channel. Hahahaha.

Mohd.Noor Azam bin Ateh. said...

CNN kadang-kadang dia punya pencawang ada sangkut daun..sebab tu lambat dapat channel. Hahahaha.

HudaBanny said...

aku klu bab mengkutuk org ni mmg lambat..huhuhuhu...sape weiiiiiiiii

Mohd.Noor Azam bin Ateh. said...

xyah la..kang ada yang kecik hati. huhuhu..sian dia nanti.kan nuar?