Followers

Wednesday, January 20, 2010

Berita gembira!!


Alhamdulillah..loan rumah aku dah lulus. Aku beli rumah Double Storey kat Nusa Idaman,Nusajaya. Lama dah aku plan nak beli ni. Tahun ni baru dapat. Rumah ni siap lagi 2 tahun. Lebih kurang tahun depan baru dapat duduk. Okeylah tu. Sementara ni aku settlekan debts yang tertinggal. Rumah ni di bina di dalam kawasan Nusajaya. Maknanya aku sebenarnya membeli rumah yang aku jual kat orang. Aku kan keje kat Nusajaya, So advantage la sebab aku tau baik buruknya. Ini yang termampu untuk keluarga aku...

Semalam gak kami buat scan baby yang dalam perut tu. Mummy rasa macam x sedap kat perut. Sekali doktor boleh cakap "besar baby awak ni" baru je 3 bulan. Aku nampak dengan jelas badannya berpusing dan tangan bergerak-gerak. SubhanAllah..Iman pun tengok adik dalam perut tu, senyum je dia. macam paham.Apapun InsyaAllah bulan 7 nanti. Amin!


7 comments:

Ateh Salim said...

Ayah selalu mendoakan yang terbaik untuk anak-anaknya.

Mohd.Noor Azam bin Ateh. said...

terima kasih ayah..abang pun selalu doakan kesejahteraan ayah+mak dan ahli keluarga...

mumy said...

byk lg x umh kosong? ke dh abis semua?

HudaBanny said...

huish..kena buat kenduri beso ni...at least kenduri masuk umah kena buat khemah sekali ni...ekekeke
Papepon, tahniah la ye.....semoga segala hutang dapat dibayr sebelum masuk umah baru....ekeke...

Mohd.Noor Azam bin Ateh. said...

Nenny : ko datangla dulu tempat aku kat Nusa Idaman. Masih banyak Bumi Lot. Aku bagi special punya kat ko. Call aku 016-7893926

Uda: ala..tahun depan la. Time kasih mendoakan hutang abang yang lain habis cepat.hahahaha

mumy said...

hajat di hati mmg nk...pape aku call ko nnt...

A Razak said...

Alhamdulillah Azam 'sambar' sebiji kat Nusa Idaman (tempat sy jatuh bangun berlari hepi stress dsb nya). Nnti kalau buat kenduri jgn luper jemput o_O